Szilágyi és Szilágyi Kft.
A Szilágyi és Szilágyi Kft. elsősorban acélszerkezet tervezés és gyártás részterületein végzett munkáit ajánlja leendő partnerei figyelmébe.
Elérhetőségek

Szolgáltatások

Szilágyi és Szilágyi Kft. Szilágyi és Szilágyi Kft.

Sz&Sz Igényfelmérés, tervezés és ajánlatkészítés

Megrendelőink, partnereink részére egyedi elképzeléseiknek megfelelve végzünk igényfelmérést, majd ezt követően az acélszerkezetek tervezését.

Eddigi tapasztalatrendszerünk, referenciáink jelentik a legtökéletesebb alapot a leendő gépek, berendezések gyártása során.

Komplex ajánlataink az egyedi igényeknek megfelelő előzetes tervezést követően készülnek partnereink számára.

Bármely egyedi acélszerkezetre a vevő elképzeléseihez igazodó teljes körű dokumentációt, javaslatot készítünk.


Sz&Sz Gyártás, kivitelezés és telepítés

Rozsdamentes acélszerkezet, alumínium tartály, víztartály, rehabilitációs gépszerkezet, edzőgép szerkezet és más acélszerkezetek gyártása modern gépparkkal, komoly technológiai tapasztalatrendszerrel és háttérrel – megrendelőink elvárásai, igényei alapján.

A cégünk által kivitelezett acélszerkezetek helyszínre szállítását és telepítését egyedi ajánlatkérés alapján végezzük. Munkatársaink tapasztalatrendszere és maximális minőségre való törekvése az alapja a berendezések tökéletes elhelyezésének, beépítésének.

Szilágyi és Szilágyi Kft. Szilágyi és Szilágyi Kft.
Szilágyi és Szilágyi Kft. Szilágyi és Szilágyi Kft.

Sz&Sz Garancia

A Szilágyi és Szilágyi Kft. a cég minőségi elvárásaihoz igazodva minden egyes általa készített acélszerkezet tervezése, gyártása során az ISO és egyéb piaci elvárások maximális figyelembe vételével végzi feladatait. Termékeinkre az előírásoknak megfelelően vállalunk garanciát. Referenciamunkáink is példaértékűek leendő partnereink számára.