Szilágyi és Szilágyi Kft.
A Szilágyi és Szilágyi Kft. elsősorban acélszerkezet tervezés és gyártás részterületein végzett munkáit ajánlja leendő partnerei figyelmébe.
Elérhetőségek

Bemutatkozás

Bemutatkozás Sz&Sz

A Szilágyi és Szilágyi Kft. egy nyugat-magyarországi 100 %-ban magyar magántulajdonban lévő fémipari vállalkozás. A társaságot 1993-ban a két tulajdonos fémszerkezet- és gépgyártásra alapította. Teljes mértékben termelő tevékenységet folytatunk, elsődlegesen az igényesebb fémszerkezet- a berendezésgyártás területén, a megmunkált anyagokat tekintve korrózióálló, alumínium és fekete szerkezeteket gyártunk.

A Szilágyi és Szilágyi Kft. 8040 m2 telephelyen elhelyezkedő összesen 3320 m2 gyártóterülettel rendelkezik. A gyártás a technológiának megfelelően és a termékek egymásra épülő előállítási folyamataihoz igazodva két csarnokban történik. Az egyik üzemben a lemezmegmunkálás és a rozsdamentes termékek gyártása folyik, míg a másik üzemben a szénacél fémszerkezetek, alkatrészek készülnek. A piaci igényekhez igazodva a termelés a kezdeti egyedi termékek tervezése, gyártása és telepítése irányából a kisszériás sorozatgyártás felé mozdult el


A vállalat folyamatos fejlesztése - mind infrastuktúrális, mind technológiai területen - lehetővé tette/teszi a munkafolyamatok egyszerűsítését, ezzel növelve hatékonyságunkat. A kezdeti hazai piacra történő termelést fokozatosan felváltotta az export, ennek aránya jelenleg az összforgalom közel 95%-a. A megnövekedett forgalom, a folyamatosan bővülő termék mennyiség és féleség hatékony kezelését és nyomonkövetését támogatja a bevezetett vállalatirányítási rendszer, melyet a vállalkozás igényeihez igazodva több lépésben fejlesztettek ki. A vállalat életében fennállása óta számos mérföldkő, beruházás volt, melyek közül a legjelentősebbek:

Idővonal Sz&Sz

Sz&Sz Minőségpolitika

Cégünk ISO 9001-es minőségirányítási rendszertanúsítással rendelkezik 2005 óta.

Célunk a szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer működtetése, hogy magas színvonalú termékek – acélszerkezetek, rehabilitációs gépszerkezetek, közúti jármű gépegységek, Solar Parabola szerkezetek stb. - gyártásával tegyünk eleget partnereink egyedi elvárásainak.

Tevékenységünket a jogszabályi előírásoknak megfelelően naprakész információk birtokában végezzük. Partnereink elvárásait szem előtt tartva, korrekt szakmai magatartással, maximális megbízhatósággal kívánjuk elnyerni és megtartani partnereink bizalmát.

A piaci és jogszabályi környezet változásait követve minőségirányítási rendszerünket rendszeresen átvizsgáljuk, és ahol szükséges javítjuk.